τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αποτελέσματα του Ζ’ Ποιητικού Διαγωνισμού της Εταιρείας Λογοτεχνών

Αποτελέσματα του Ζ’ Ποιητικού Διαγωνισμού της Εταιρείας Λογοτεχνών

Η κριτική επιτροπή (Λεωνίδας Μαργαρίτης, Μαρία Καρέλα, Σταύρος Ιντζεγιάννης) με παμψηφεί απόφαση της απονέμει τα βραβεία του Διαγωνισμού στις  παρακάτω μαθήτριες :

Στην κατηγορία Γυμνασίων:
-Το Α΄ Βραβείο στην Αγγελική Αλεξοπούλου μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «Ιοκάστη» για το ποίημα της με τίτλο: «ΡΟΛΟΣ».

-To Β΄ Βραβείο στη Φωτεινή-Ηλέκτρα Χριστακοπούλου μαθήτρια του 18ου Γυμνασίου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΗΛΩ» για το ποίημα της με τίτλο: « ΣΤΑΧΤΕΣ»

-Το Γ΄ Βραβείο στη Μαρινέλα Λάλαϊ μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδος με το ψευδώνυμο «ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ » για το ποίημα της με τίτλο: «ΜΥΘΟΣ»

Στην κατηγορία Λυκείων:
-Το Α΄ Βραβείο στην Αμαλία Ναστούλη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ» για το ποίημα της με τίτλο : «ΟΙ ΚΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ»

-Το Β΄ Βραβείο στην Καλλιόπη(Πίτσα) Δημοπούλου μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «ΧΡΥΣΩ» για το ποίημα της με τίτλο: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ»,

-Το Γ΄ Βραβείο στη Κατερίνα Ρόδη μαθήτρια του Α΄ Λυκείου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΚΑΡΟΛ» για το ποίημα της με τίτλο: «Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Τα βραβεία θα επιδοθούν στις διακριθείσες στη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης που είχε προγραμματίσει η Εταιρεία Λογοτεχνών και θα γίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών την προσεχή Δευτέρα 9η Μαρτίου 2015 ώρα 7 μ.μ.

Τα βραβεία πέραν του τιμητικού διπλώματος, θα συνοδευτούν και από και με μια σειρά βιβλίων ποίησης, προσφορά της Εταιρείας Λογοτεχνών, ενώ τα ποιήματά τους θα αναρτηθούν τιμητικά, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Λογοτεχνών. Πέραν των βραβείων του διαγωνισμού ποίησης, θα δοθεί και ειδικό βραβείο-διάκριση, για τη συμμετοχή δημοσιογράφων στο διαγωνισμό πρωτότυπου ρεπορτάζ.

Το Βραβείο θα δοθεί, στο Δημοσιογράφο Θεόδωρο Λάμπρο, συντάκτη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» Πύργου Ηλείας, για το ρεπορτάζ του, της 19ης Ιουλίου 2013 με τίτλο «ΚΡΥΦΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» (Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο).

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος