Αποτελέσματα του Ζ’ Ποιητικού Διαγωνισμού της Εταιρείας Λογοτεχνών

Η κριτική επιτροπή (Λεωνίδας Μαργαρίτης, Μαρία Καρέλα, Σταύρος Ιντζεγιάννης) με παμψηφεί απόφαση της απονέμει τα βραβεία του Διαγωνισμού στις  παρακάτω μαθήτριες : Στην κατηγορία Γυμνασίων: -Το Α΄ Βραβείο στην Αγγελική Αλεξοπούλου μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «Ιοκάστη» για το ποίημα της με τίτλο: «ΡΟΛΟΣ». -To Β΄ Βραβείο στη Φωτεινή-Ηλέκτρα Χριστακοπούλου μαθήτρια του […]

Η κριτική επιτροπή (Λεωνίδας Μαργαρίτης, Μαρία Καρέλα, Σταύρος Ιντζεγιάννης) με παμψηφεί απόφαση της απονέμει τα βραβεία του Διαγωνισμού στις  παρακάτω μαθήτριες :

Στην κατηγορία Γυμνασίων:
-Το Α΄ Βραβείο στην Αγγελική Αλεξοπούλου μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «Ιοκάστη» για το ποίημα της με τίτλο: «ΡΟΛΟΣ».

-To Β΄ Βραβείο στη Φωτεινή-Ηλέκτρα Χριστακοπούλου μαθήτρια του 18ου Γυμνασίου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΗΛΩ» για το ποίημα της με τίτλο: « ΣΤΑΧΤΕΣ»

-Το Γ΄ Βραβείο στη Μαρινέλα Λάλαϊ μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδος με το ψευδώνυμο «ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ » για το ποίημα της με τίτλο: «ΜΥΘΟΣ»

Στην κατηγορία Λυκείων:
-Το Α΄ Βραβείο στην Αμαλία Ναστούλη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ» για το ποίημα της με τίτλο : «ΟΙ ΚΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ»

-Το Β΄ Βραβείο στην Καλλιόπη(Πίτσα) Δημοπούλου μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αμαλιάδας με το ψευδώνυμο «ΧΡΥΣΩ» για το ποίημα της με τίτλο: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ»,

-Το Γ΄ Βραβείο στη Κατερίνα Ρόδη μαθήτρια του Α΄ Λυκείου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΚΑΡΟΛ» για το ποίημα της με τίτλο: «Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Τα βραβεία θα επιδοθούν στις διακριθείσες στη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης που είχε προγραμματίσει η Εταιρεία Λογοτεχνών και θα γίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών την προσεχή Δευτέρα 9η Μαρτίου 2015 ώρα 7 μ.μ.

Τα βραβεία πέραν του τιμητικού διπλώματος, θα συνοδευτούν και από και με μια σειρά βιβλίων ποίησης, προσφορά της Εταιρείας Λογοτεχνών, ενώ τα ποιήματά τους θα αναρτηθούν τιμητικά, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Λογοτεχνών. Πέραν των βραβείων του διαγωνισμού ποίησης, θα δοθεί και ειδικό βραβείο-διάκριση, για τη συμμετοχή δημοσιογράφων στο διαγωνισμό πρωτότυπου ρεπορτάζ.

Το Βραβείο θα δοθεί, στο Δημοσιογράφο Θεόδωρο Λάμπρο, συντάκτη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» Πύργου Ηλείας, για το ρεπορτάζ του, της 19ης Ιουλίου 2013 με τίτλο «ΚΡΥΦΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» (Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο).

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου