Ο φίλος της σελίδας Μ. Β. διατύπωσε ένα ερώτημα, μια προσωπική του ανησυχία και περιμένει την απάντηση - άποψη όλων μας.
 
''Ας υποθέσουμε ότι ένας απ' τους λόγους που υπάρχει η ποίηση είναι η ανάγκη του ποιητή να ακουστεί, είτε οι απόψεις του είτε τα συναισθήματα του. Ας υποθέσουμε τώρα ακόμη, ότι με την βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε κάθε σκέψη μας να δημοσιεύεται πχ. στο διαδίκτυο και επομένως η ανάγκη αυτή πλέον να μην υπάρχει. Η ποίηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα γινόταν είδος προς εξαφάνιση;''
 
Όποιος επιθυμεί λοιπόν, μπορεί στη θέση των σχολίων να καταθέσει τη δική του άποψη ή και να σχολιάσει κάποια άποψη άλλου αναγνώστη. Οι απαντήσεις θα δημοσιεύονται με σειρά κατάθεσης και με μια μικρή χρονική καθυστέρηση, λόγω ελέγχου από τους διαχειριστές της σελίδας, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα να μην δημοσιεύουν όσες θεωρούν ανάρμοστες, λόγω προσβολής προσωπικότητας, ιδεών κλπ.
 
Επίσης, μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας ερωτήματα για δημόσια συζήτηση, στο e-mail info@tovivlio.net με την ένδειξη ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ. Το όνομά σας θα γράφεται με συντομογραφία εάν δεν επιθυμείτε τη δημοσίευσή του.