Κύκλοι στη θάλασσα

23.05.2013

Κύκλοι στη θάλασσα…
και άλλες ιστορίες
του Χάρη Γαντζούδη

 

τοβιβλίο.net παρουσιάζει τη νέα συλλογή διηγημάτων του Χάρη Γαντζούδη “Κύκλοι στη θάλασσα… και άλλες ιστορίες” που κυκλοφόρησε από το microstory.gr. Δέκα καλογραμμένες ιστορίες, ανθρώπινες και πέρα για πέρα αληθινές. Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμά τους είναι ένα σημείο του χρόνου στην καθεμιά τους στο οποίο οι αποφάσεις που ελήφθησαν σημάδεψαν τις ζωές των ηρώων τους. Η ομότιτλη με τη συλλογή ιστορία αποπνέει ένα αέρα μελαγχολίας, μια συνηθισμένη για τα δεδομένα της κοινωνίας μας υπόθεση, όνειρα απραγματοποίητα που στοιχειώνουν την ύπαρξη μέχρι την τελευταία της στιγμή.

Για να διαβάσετε τη συλλογή διηγημάτων του Χάρη Γαντζούδη

“Κύκλοι στη θάλασσα… και άλλες ιστορίες”

κάντε κλικ εδώ.

Ο Χάρης Γαντζούδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τη συλλογή μυθιστορημάτων του “Κύκλοι στη θάλασσα… και άλλες ιστορίες”

Γλυκόπικρες αναμνήσεις, μάχη με την μοναξιά, απόδραση από την καθημερινότητα, τελευταία επιθυμία, κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή, αναπάντεχες αποκαλύψεις, μια ευχή που βγήκε αληθινή, αλλαγή πορείας μακριά από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, η δύναμη της συγνώμης που αν και καθυστερημένη μπόρεσε να καλύψει την απόσταση, η αδυναμία μπροστά στο θάνατο.

Οι ήρωες  αυτού του βιβλίου, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, καλούνται να αντιμετωπίσουν τη μοναξιά, την απουσία, τις νέες προκλήσεις, τα νέα δεδομένα και τις αλλαγές που φέρνουν στη ζωή τους οι πράξεις τους ή οι πράξεις των άλλων…

Δέκα ιστορίες ανθρώπων του χθες και του σήμερα, άλλες τρυφερές και ρομαντικές, άλλες μελαγχολικές και θλιβερές, ιστορίες σαν κύκλοι στη θάλασσα…

Ο Χάρης Γαντζούδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Σπούδασε στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Το 2012 παρακολούθησε σεμινάριο δημιουργικής γραφής με το συγγραφέα Αλέξανδρο Ντερπούλη και άρχισε να δημοσιεύει τα πρώτα του διηγήματα στο διαδίκτυο [deity.gr, onestory.gr, shortstory.gr, microstory.gr, sodeia.net, staxtes.com, ideostato.gr, syggrafologio.blogspot.com]. Συμμετείχε στη συλλογή «Tweet_Stories, Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες» που εκδόθηκε από την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη OpenBook.gr και στη συλλογή διηγημάτων “33” που εκδόθηκε από το microstory.gr, ενώ το Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σαΐτα η πρώτη συλλογή διηγημάτων του «Οι πρώτες σελίδες». «Κύκλοι στη θάλασσα… και άλλες ιστορίες» είναι η νέα του συλλογή διηγημάτων και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τη λογοτεχνική σελίδα microstory.gr.

 

Δείτε εδώ τη συλλογή διηγημάτων “Πρώτες σελίδες” του ίδιου συγγραφέα.

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

2 σχόλια

2 Σχόλια

 1. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

  Καλησπέρα σας,
  Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μένα τουλάχιστον το βιβλίο δεν ανοίγει σαν βιβλίο. Δεν ξεφυλλίζεται με άλλα λόγια. Ενώ βλέπω την εικόνα του. Ισως να φταίει το σύστημα μου. Αλλά θα δοκιμάσω αργότερα.

  Απάντηση
  • Κώστας Θερμογιάννης

   Χριστόφορε, δεν ανοίγει σαν βιβλίο γιατί δεν έχει αυτή τη μορφή. Πρέπει να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να το ανοίξεις, έχει τη μορφή pdf. Δεν είναι όπως οι δημιουργίες από τοβιβλίο.net

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου