λογοτεχνικοί προβληματισμοί

30.03.2016

logotexnikoi problimatismoi

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου λογοτεχνικών δοκιμίων, ο ιστότοπος τοβιβλίο.net και οι εκδόσεις "τοβιβλίο", προσκαλούν όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση «λογοτεχνικοί προβληματισμοί».

Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθεί το έργο επιλεγμένων κι αναγνωρισμένων λογοτεχνών μέσα από τη δοκιμιακή πρό(σ)κληση και να έρθουν πιο κοντά στη λογοτεχνική παράδοση οι αναγνώστες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και να δοθεί παράλληλα η ευκαιρία στη δοκιμιακή έκφραση σε όποιον ενδιαφέρεται.

 

Ως ημερομηνία έναρξης της νέας δράσης ορίζεται η 1η Απρίλη 2016.

 

Όροι:

  1. Τα δοκίμια δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 7 σελίδες έκαστο ή τις 3500 λέξεις.
  2. Θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονικό αρχείο (μορφής .doc ή .docx).
  3. Οφείλουν να είναι ορθογραφημένα κι επιμελημένα. Αποστολή έργου χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει επιμέλεια επί αυτού θα απορρίπτεται αυτοδίκαια.
  4. Προτιμούνται πρωτότυπα και αδημοσίευτα δοκίμια. Επιτρέπεται η αναφορά σε πηγές και βιβλιογραφία, κατά το ακαδημαϊκό πρότυπο και η χρήση των αναφορών αυτών στο κείμενο αλλά σε ποσοστό που δε θα ξεπερνάει σε καμία περίπτωση το 15% επί του συνόλου του κειμένου.
  5. Δοκίμια για θέμα που έχει ήδη δημοσιευθεί/προηγηθεί τον ίδιο μήνα θα δημοσιεύεται τον επόμενο.
  6. Επιτρέπεται η αποστολή περισσότερων του ενός δοκιμίων από τον ίδιο συμμετέχοντα.

 

Η αποστολή των δοκιμίων θα γίνονται στο email [email protected]

 

Οι συμμετοχές θα δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net, ενώ πρόθεσή μας είναι να συμπεριληφθούν εκείνες που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή (σχόλια, κοινοποιήσεις κλπ.) σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

1 σχόλια

1 Σχόλιο

Υποβολή σχολίου