τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με θέμα «Πόλεμος & Ειρήνη» – Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με θέμα «Πόλεμος & Ειρήνη» – Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει λογοτεχνικό διαγωνισμό στην προσπάθεια της να προσφέρει στη βιβλιοφιλία και τους ανθρώπους που αγαπούν το βιβλίο και τη λογοτεχνία.

Στο διαγωνισμό, που έχει θέμα “Πόλεμος και Ειρήνη”, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ενήλικες που επιθυμούν να συγγράψουν ένα διήγημα ή ένα ποίημα και ίσως το έργο τους να είναι ένα από αυτά που θα βραβευτούν.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει 6 έργα από τα οποία το πρώτο έργο θα εκδοθεί αυτοτελώς ενώ τα υπόλοιπα, 2ο εως και 6ο έργο, θα εκδοθούν σε συγκεντρωτικό τόμο και παράλληλα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης.

H τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση το Σεπτέμβριο (η ημερομηνία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί).

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από τους:
Γεώργιο Δελιόπουλο, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής εκδόσεων ΚΔΒΚ.
Βασίλη Καλογήρου, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής δράσεων ΚΔΒΚ.
Γρηγόρη Κοντό, φιλόλογο, μέλος  Δ.Σ ΚΔΒΚ.

Οι ενδιαφεόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα μόνο ποίημα ή με ένα μόνο διήγημα που να μην έχει δημοσιευθεί σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Το έργο δεν πρέπει να ξεπερνά τις 7 σελίδες ή τις 3500 λέξεις θα πρέπει να είναι ορθογραφημένο, επιμελημένο, θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και αδημοσίευτο και να κατατεθεί σε τρία αντίτυπα με ψευδώνυμο.

Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται μέσω ταχυδρομείου και θα συνυποβάλλεται ξεχωριστό έγγραφο, το οποίο θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση του υποψηφίου.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: 30 Μαρτίου 2015 (λαμβάνεται ως αποδεικτικό στοιχείο η σφραγίδα του Ταχυδρομείου).

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Μαργαρίτη
Τηλέφωνο: 2461350435
e-mail: service@ kozlib.gr & emargariti@kozlib.gr

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site:
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης: http://www.kozlib.gr/kozlib_new/?p=3681

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος