Επιλέξτε Σελίδα

25η ώρα

  Ένα καινούριο λογοτεχνικό project μόλις άρχισε! Τίτλος: 25η ώρα / 25th Hour Θεματική: Καμία, ο μόνος περιορισμός είναι πως όλα τα κείμενά θα πρέπει να έχουν τον τίτλο “25η ώρα”.Έκταση: από 140 χαρακτήρες (όσο δηλαδή είναι ένα tweet) μέχρι ένα διήγημα (1500 λέξεις). Είδος: Κανένας περιορισμός. Μονόλογος, στίχος, ποίημα, πεζό, διήγημα, tweet, άρθρο, οτιδήποτε! Συνοψίζοντας, το θέμα είναι τελείως ελεύθερο, αλλά χρειάζεται να […]

 

 

Banner_9

Ένα καινούριο λογοτεχνικό project μόλις άρχισε!

Τίτλος25η ώρα / 25th Hour
Θεματική: Καμία, ο μόνος περιορισμός είναι πως όλα τα κείμενά θα πρέπει να έχουν τον τίτλο “25η ώρα”.
Έκταση: από 140 χαρακτήρες (όσο δηλαδή είναι ένα tweet) μέχρι ένα διήγημα (1500 λέξεις).
Είδος: Κανένας περιορισμός. Μονόλογος, στίχος, ποίημα, πεζό, διήγημα, tweet, άρθρο, οτιδήποτε!

Συνοψίζοντας, το θέμα είναι τελείως ελεύθερο, αλλά χρειάζεται να έχει κάποια σχέση με τον τίτλοΗ ολοκλήρωση αυτού του πρωτότυπου έργου θα διαρκέσει ανάλογα με τις συμμετοχές σας. Ονειρικός σκοπός είναι να ανεβαίνει κάθε μέρα κι από ένα κείμενο, από διαφορετικό συγγραφέα, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το παρόν εγχείρημα σκοπό έχει την ανάδειξη της ανοιχτής λογοτεχνίας και τη συλλογή κειμένων από ανθρώπους που αρέσκονται να εκφράζονται μέσα από τη γραφή. Το project είναι ανοιχτό προς όλους, είτε είστε καταξιωμένος συγγραφέας, είτε θέλετε να κάνετε την πρώτη σας ανάρτηση στο διαδίκτυο. Νιώστε ελεύθεροι να διαδώσετε το εν λόγω project σε φίλους και γνωστούς! 

Σημείωση: Για πιο ωραία απεικόνιση στο blog, καλό θα ήταν τα κείμενά σας να συνοδεύονται κι από μια φωτογραφία. Επίσης θα βοηθούσε το αναγνωστικό κοινό αν στο τέλος γράφατε δυο λόγια για εσάς και κάποιο σύνδεσμο από τυχόν blog ή το facebook προφίλ ή απλά το email. Και τα δύο αυτά κι η φωτογραφία, αλλά και τα στοιχεία είναι προαιρετικά.

Όλα τα κείμενα θα αναρτηθούν εδώ: 
http://25thHourProject.tumblr.com/


Τις συμμετοχές σας μπορείτε να τις στέλνετε εδώ: 
giorgos.iatridis@gmail.com

Το εγχείρημα διοργανώνεται από τον Γιώργο Ιατρίδη

 

Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net στηρίζει τη δράση.

25th-Hour-Banner-final

logo_s_up

9 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Eυχαριστούμε για την πρόσκληση και τη δυνατότητα που μας παρέχετε να αναρτήσομε κάποια δική μας δημιουργία. Ευχόμεθα επιτυχίες στις όποιες προσπάθειές σας.

  Απάντηση
 2. Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου

  Κάτι έχω στο νου μου… μένει να το οργανώσω…
  Καλή επιτυχία στην τόσο όμορφη πρωτοβουλία σου, φίλε Γιώργο!

  Απάντηση
 3. Giorgos Iatridis

  Ευχαριστώ Κώστα για την ανάρτηση! Τα πρώτα κείμενα έχουν αρχίσει να αναρτώνται!
  Περιμένω και τις δικές σας συμμετοχές, το εν λόγω εγχείρημα είναι ανοιχτό προς όλους!

  Απάντηση
 4. Ανώνυμος

  Ευτυχώς, υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι που μου έχουν δείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι μπορώ να τους εμπιστεύομαι.
  Υπάρχουν άλλοι που θέλω πολύ αλλά μου δείχνουν συνεχώς ότι δεν γίνεται.
  Αυτός που έχει μάθει και συνηθίσει να σκέφτεται πρώτα κι μόνο τον εαυτό του. ΠΆΝΤΑ αυτό θα κάνει.
  Όσο βλέπω αυτό που έγραψα, ξέρω ότι μπορείς να το γυρίσεις προς τα εμένα. Θα το σκεφτώ. Για εμένα είναι τόσο σημαντικό γιατί επηρεάζονται κι άλλοι άνθρωποι. Τα παιδιά μου . Που όπως είπα θα είναι πάντα πάνω από εμένα.

  Απάντηση
 5. Ανώνυμος

  Γκρίνια. Τα παιδιά γκρινιάζουν στη μαμάδες. Εκείνες δεν μπορούν να τα ακούνε αλλά με τη σειρά τους γκρινιάζουν στους άντρες τους. Εκείνοι ή σηκώνονται και φεύγουν ή παθαίνουν ένα βολικό πρόβλημα ακοής. Την αποφεύγω όσο μπορώ. Το θέμα είναι η καθημερινή μου πραγματικότητα. Προσωπικά όταν σκέφτομαι να κάνω ένα βήμα ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι δεν θέλω να βάλω σε κίνδυνο ΤΊΠΟΤΑ. Ο τρόπος έκφρασης της δυσαρέσκειας κατ επαναληψη μου δημιουργεί ή μπορεί να μου δημιούργησει ΣΟΒΑΡΆ προβλήματα στο μέλλον. Πιστεύω ότι θα έφτανε μια ερώτηση. Είχα γράψει 2 σελίδες για να στείλω Φυσικά όταν είδα το λάθος όνομα δεν το έκανα ποτέ. Οι συζητήσεις αφορούν το ποιος μου έδειξε την ευτυχία (σαν δάσκαλος και μουσικός) και πως θα αντιμετωπίσω κάποια θέματα στο σπίτι μου. Νομίζω όλοι χρειαζόμαστε προσωπικές στιγμές και χρόνο.
  Όταν συναντάς ένα τέτοιο μυαλό το ερωτεύεσαι απίστευτα, το θαυμάζεις απίστευτα και το φοβάσαι απίστευτα. Δεν νιώθεις σιγουριά.

  Απάντηση
 6. Ανώνυμος

  Η αλήθεια δεν είναι βολική. Αλλά δεν βλέπω να με αγνοούν.

  Απάντηση
 7. Ανώνυμος

  Ευχαριστώ.

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου