4ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ζωοφιλίας

 4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας και οι εκδόσεις ‘’ΟΙΩΝΟΣ’’ προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ζωοφιλίας.Ο διαγωνισμός αφορά στα είδη:Ποίηση: 1 ποίημα (σε οποιαδήποτε μορφή ποιητικής έκφρασης) έως 32 στίχους Δοκίμιο: 1 δοκίμιο έως 2000 λέξειςΚάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος και στα δύο είδη. Τα έργα θα πρέπει να είναι ανέκδοτα […]

 

Banner_9

4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας και οι εκδόσεις ‘’ΟΙΩΝΟΣ’’ προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ζωοφιλίας.

Ο διαγωνισμός αφορά στα είδη:

Ποίηση: 1 ποίημα (σε οποιαδήποτε μορφή ποιητικής έκφρασης) έως 32 στίχους

Δοκίμιο: 1 δοκίμιο έως 2000 λέξεις

Κάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος και στα δύο είδη.

Τα έργα θα πρέπει να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα, ζωοφιλικού περιεχομένου, στη Νεοελληνική Γλώσσα, σε 5 αντίτυπα, με διπλό διάστημα και γραμματοσειρά Arial μεγέθους 11.

Στη θέση του αποστολέα θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμο, ενώ τα πλήρη στοιχεία των διαγωνιζομένων (όνομα, επίθετο, ψευδώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνα, e-mail και τίτλοι έργων) θα εσωκλείονται σε ένθετο σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται εξωτερικά το ψευδώνυμό και το είδος συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους έως την 30η Ιουνίου 2014 (με απλή, όχι συστημένη επιστολή) στη διεύθυνση: Ηλέκτρας 5, 351 00, Λαμία.

«Για τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ζωοφιλίας».

Η απονομή βραβείων-επαίνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, σε επίσημη εκδήλωση. Απαιτείται η φυσική παρουσία του διακριθέντος, ή εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του.

Τα Α ΄ Βραβεία θα συνοδεύονται από γλυπτά έργα της Νίκης Βλάχου και βιβλία των εκδόσεων ‘’ΟΙΩΝΟΣ’’.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

 

1 Σχόλιο

  1. Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου

    Πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός – λέω να ανασκουμπωθώ!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου