τοβιβλίο.net

Select Page

Αποτελέσματα Β’ Διαγωνισμού Διηγήματος Bonsaistories

Αποτελέσματα Β’ Διαγωνισμού Διηγήματος Bonsaistories

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Β’ Διαγωνισμού Διηγήματος Bonsaistories

Βραβείο κοινού: Αντώνιος Ευθυμίου για το διήγημα «Τριστάνος και Φέλιξ»

Α΄ Έπαινος: Ζανέτα Κουτσάκη για το διήγημα «Βαρύ φορτίο»

Β΄ Έπαινος: Αλεξάνδρα Στελλάκη για το διήγημα «Ενάντια στη φύση»
Γ΄ Έπαινος: Ιωάννης Βλάχος για το διήγημα «Φθινοπώρου βροχές, μνήμες καλοκαιρινές»
Δ΄ Έπαινος: Στέλλα Κουρμούλη για το διήγημα «Άγιος Βασίλης»
Ε΄ Έπαινος: Κωνσταντίνα Ελένη Καραμπή  για το διήγημα «Ο κλόουν των χαμένων ονείρων»
Στ΄ Έπαινος: Καλλιόπη Δημητροπούλου για το διήγημα «Φενταγίν»

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, όλους τους διακριθέντες της Α΄ Φάσης και τους τελικούς νικητές, που μας κατέθεσαν την ψυχή τους με όπλο την πένα τους. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα γεροί και εμπνευσμένοι.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή, Θεόφιλο ΓιαννόπουλοΕιρήνη ΦραγκάκηΤζένη Κουκίδου και Νατάσσα Καραμανλή για την αξιολόγηση των διηγημάτων και το αναγνωστικό κοινό που προσέφερε την πολύτιμη ψήφο του στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού.

Καλή δημιουργική συνέχεια σε όλους!

Από την ομάδα του bonsaistories

Επιμέλεια κειμένου

Αντώνης Ευθυμίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές του Κέντρου, την Κυψέλη. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συνέχισα με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων. Το 2010 έλαβα υποτροφία από την Ιαπωνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Ιαπωνίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο στον τομέα της Ακτομηχανικής. Επίσης, αποτέλεσα και μέλος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου. Για μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκα στην Ολλανδία σε μια μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία και από φέτος ζω κι εργάζομαι μόνιμα στο Μόναχο ως πολιτικός μηχανικός σε επίβλεψη έργων. Ασχολούμαι με τη λογοτεχνία από την εφηβεία μου γράφοντας ποιήματα, στίχους, διηγήματα, θεατρικά έργα και σενάρια. Επίσης, έχω αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες τέχνης και πολιτισμού, όπως www.cine.gr, www.myfilm.gr και koyinta.gr. Τα τελευταία χρόνια έλαβα μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι εκδηλώσεις με σημαντικές διακρίσεις, όπως 1ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στον 3ο Διαγωνισμό Σεναρίου «Scripta Manent» το 2007, 1ο Βραβείο στο 2ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της ΑΜΚΕ «ΔΙΟΤΙΜΑ Κ ΜΟΥΣΕΣ» το 2011, 1ο Βραβείο Ποίησης Προβληματισμού στο 27ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και Πεζογραφίας Σικελιανά το 2011, 1ο Βραβείο και Μετάλλιο στον Β' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες» και 1ο Βραβείο στο Διεθνή Ποιητικό Διαγωνισμό UNESCO ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ το 2013 με θέμα: «Η μαγεία της πλεύσης στην ρότα του Οδυσσέα». Επίσης, έχω συμμετάσχει σε διάφορες εκδόσεις, όπως της «ΜΚΑΕ Διοτίμα κ’ Μούσες», «Αμφικτυονίας Ελληνισμού» και «Μίμης Σουλιώτης – Ποίηση» (Εκδόσεις Δίγαμμα).

2 Σχόλια

  1. Αννα Ζανιδάκη

    Η ευκαιρία να εναποθέσουμε και να καταθέσουμε την ψυχούλα μας ,προσμετράται στα εύσημα δεδομένης ,της γραφής και της αξίας αυτής,άνευ διακρίσεως,που φυσικότατα ,τυγχάνει των επαίνω μας και των συγχαρητηρίων μας,στα κείμενα που διέπρεψε η μαγεία τους .

    Σας ευχαριστούμε θερμά για το χώρο και το χρόνο αφίξεώς της .

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος