τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Και συνεχίζουμε…

Και συνεχίζουμε…

walking_couple

Ξαπλωμένοι στη σπηλιά της παραλίας φορώντας τα μαγιό μας αισθανόμαστε το κύμα να χτυπάει ελαφρά τα πόδια μας. Ούτε έγνοιες, ούτε βάσανα, ούτε τίποτα! Καλοκαίρι για πάντα!

Σιγοτραγουδάμε, κοιταζόμαστε.

Έρχεται το βραδάκι και πάμε στο μπαρ που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, εκεί πίνουμε το καλύτερο κοκτέιλ. Φωτεινά μικρά αερόστατα γύρω μας, η μουσική απογειώνει τις αισθήσεις. Όλοι γύρω χορεύουν κι εμείς φιλιόμαστε μέσα στο πλήθος, φωνάζουμε πόσο τέλεια είναι!

Ακολουθεί βόλτα στα σοκάκια του νησιού τρώγοντας παγωτό χωνάκι. Δεν πέφτει καρφίτσα απ’ τον κόσμο, η βουή απ’ τις ομιλίες απίστευτα θορυβώδης.

Φτάνοντας στο τέρμα που τολμήσαμε, η άλλη όψη, αυτή της ησυχίας, τώρα ακούμε μέχρι το βήμα μας. Πιασμένοι χέρι-χέρι ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε…

 

_

γράφει η Πόπη Κλειδαρά

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Μάχη Τζουγανάκη

Δηλώνω τυπικά αρχισυντάκτρια της σελίδας. Άτυπα όμως και πιο γνήσια, δηλώνω μέλος μιας όμορφης ομάδας πολύ δεμένης που οι «τίτλοι» του καθενός είναι περιττοί. Δηλώνω επίσης συγγραφέας, ποιήτρια, ερασιτέχνης φωτογράφος, μουσικόφιλή, βιβλιόφιλη, θεατρόφιλη, σινεφίλ και ερωτευμένη με οτιδήποτε ξυπνά τη δημιουργικότητά μου. Τελικά όμως έμαθα… πως το να δηλώνει κανείς τι είναι και τι δεν είναι, είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όχι από εκείνα που μου αρέσει να διαβάζω, αλλά από εκείνα που σου θέτουν όρια και σε στριμώχνουν σε καλούπια. Μα εγώ τις λέξεις «όρια» και «καλούπια» τις έχω αφαιρέσει από το λεξικό της ψυχής μου...

1 σχόλιο

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος