τοβιβλίο.net υποδέχεται το βιβλίο Λαίδη και Αλήτης του Γιάννη Καλαϊτζάκη. Μια ιστορία γραμμένη με τη χαρακτηριστική πένα του Γιάννη που καταφέρνει μέσα από το δηκτικό χιούμορ αλλά και τις ζωντανές εικόνες να συνεπάρει τον αναγνώστη και να τον ταξιδέψει μέσα στο περιβάλλον που οι ήρωες κινούνται. Με γρήγορους ρυθμούς και πρωταγωνιστές ιδιαίτερους αλλά και υπερβολικούς ενίοτε, η νουβέλα αυτή ζωγραφίζει ανάγλυφα τους ανθρώπους που στη ζωή τους δεν έχουν προσπαθήσει πραγματικά από τη μια αλλά και τον αθεράπευτο ρομαντισμό από την άλλη. Οι ανατροπές είναι το κυρίαρχο στοιχείο και μαζί με τις πρωτότυπες παρεμβάσεις του ίδιου του συγγραφέα στο κείμενο και στην ιστορία, συνθέτουν ένα διαφορετικό βιβλίο που γεμίζει στην κυριολεξία την ψυχή του αναγνώστη.

Στην περίπτωση που πιο πάνω εμφανίζεται μήνυμα λάθους απλώς κάντε ανανέωση (refresh) της σελίδας ή κάντε κλικ εδώ.

Ο συγγραφέας μοιράζεται τις σκέψεις του

Σαν συγγραφέας αυτού του βιβλίου αν με ρωτήσετε τι με έκανε να το γράψω, θα έλεγα πως από το «τίποτα» μπορεί κάποιος να εμπνευστεί και να το μετουσιώσει σε σκέψη … κοίταξε αυτό το λουλουδάκι που ξεφύτρωσε μέσα από το τσιμέντο και καμαρώνει … αλλά μήπως ποτέ το κοίταξες ή το προσπέρασες ? … αλήθεια, ξέρεις πόσες μάχες επιβίωσης έδωσε μέχρι να αντικρύσει το φως του ήλιου ? …σκέφτηκες ποτέ πως έδωσε την ίδια του τη ζωή έχοντας σαν όραμα να αντικρύσει τις ακτίνες του ήλιου ? … σκέφτηκες ποτέ πως πολέμησε στο σκοτάδι με όπλα την ίδια του τη σκέψη ? … σκέφτηκες ποτέ πως έφτασε στον ποθητό σκοπό του ? … εσύ γιατί το κόβεις ? … γιατί το αποκαλείς παράταιρο μέσα από το τσιμέντο και το ξερίζωσες ? … τι σου έφταιξε και μια κίνηση σου το ξεριζώνεις ? … αναγνώστη αν δεν μεταμορφωθείς σε πεισματάρικο λουλούδι δεν θα νοιώσεις ποτέ τα συναισθήματα του ... και τα συναισθήματα μεταφράζονται σε ζωή … το λουλουδάκι αυτό ζήτησε το φως της ζωής, όπως και εμείς … σε κούρασα αναγνώστη με τις ευαισθησίες μου και έχεις δίκιο … σου χαρίζω τα αποσπάσματα του βιβλίου μου που έχει χιούμορ και ρομαντισμό … να ξέρεις πως το χιούμορ και ο ρομαντισμός μέσα από το λογοπαίγνιο της ιστορίας μου έχει να υποδείξει κάτι … τις αποκαλώ αλήθειες ζωής και … καλή συνέχεια αναγνώστη …

Υ.Γ. έμαθα να χαρίζω τις σκέψεις μου απλόχερα και όχι να τις πουλάω … δεν είμαι συγγραφέας και δεν αποσκοπώ σε οικονομικά οφέλη, γιατί αυτός που πίστεψε πως θα έχει οικονομικό όφελος ξεπουλώντας την σκέψη του έγινε ακόμα φτωχότερος … ας χαρίσουμε τις σκέψεις μας ….

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω

download_64px

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!