τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Internet cafe

Internet cafe

 

“Τέρας! Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις...”, έλεγε η μάνα στην κόρη. Το κινητό κολλημένο στο ιδρωμένο, ευτραφές αυτί. Δίπλα της ο πατέρας καθησυχαστικός, έψαχνε στην οθόνη για φθηνό εισιτήριο, χαϊδεύοντας το πληκτρολόγιο εδώ και μία περίπου ώρα. “Τίποτα δεν της κάνει! Τίποτα...”, ξεφυσούσε εκείνη, “νομίζει ακόμα πως έχω το μαγαζί”. “Έλα, πουλάκι μου!”, πήρε σειρά εκείνος, “Δε βρήκα κάτι για Δευτέρα, δυστυχώς. Η μαμά σου έχει δίκιο, καλύτερα να μείνεις εκεί. Κοίτα, μη μου στενοχωριέσαι, έτσι; Ένα γλυκό γλυκό φιλί! Θα σε σκεφτόμαστε”.

 

_

γράφει ο Ντέμης Κωνσταντινίδης

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Νίκος Φάκος

Μελισσουργώ, διαβάζω και γράφω. Σ' αυτά τα τρία αντίβαρα ακροβατώ και ζω στιγμές. Σ' αυτήν την πορεία βρέθηκα στην όμορφη οικογένεια του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net όπου φιλοξενούνται γραπτά μου. Πιστεύω ότι η δύναμη της γλώσσας έχει μία απειρίζουσα εντροπία και η γραφή είναι ο μοχλός που αποτυπώνει την ύπαρξή μας. Ίσως και τη ματαιοδοξία μας. Ζω στην όμορφη Κύμη και έχω ως το σημείο ισορροπίας μου τις δυο μου κόρες.

5 Σχόλια

 1. drmakspy

  Αχ…. Δεν φαντάζεσαι ποια παλιά χορδή χτύπησες μέσα μου… ποια παλιά πληγή αιμορράγησε… Σύντομο αλλά τόσο μα τόσο γεμάτο συναίσθημα και αντιθέσεις… Όμορφο…

  Απάντηση
 2. Μάχη Τζουγανάκη

  Καλό…. θα μπορούσε να συνεχίσει πιο πολύ αυτή η σκηνή αλλά νομίζω πως ο σκοπός σας ήταν αυτός. Κειμένο μικρό σχεδόν αθόρυβο… Σα σφαίρα.

  Απάντηση
 3. demis

  drmakspy, σας ευχαριστώ.
  Κα Τζουγανάκη, επίσης. Μακάρι να ‘ναι κι εύστοχη.

  Απάντηση
 4. Ανώνυμος

  Μπράβο σου Ντέμη!!

  Απάντηση
 5. demis

  Ευχαριστώ. Ευχές για το καλύτερο.

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος