
Αθηνά Μαραβέγια
τοβιβλίο
ISBN: 978-618-81935-5-0
τοβιβλίο.net και οι εκδόσεις τοβιβλίο έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν τη συλλογή διηγημάτων της Αθηνάς Μαραβέγια «λόγια στο παγκάκι».
Με ευαισθησία και μία αυθόρμητα ρομαντική διάθεση η Αθηνά Μαραβέγια πλησιάζει την ψυχή του ανθρώπου μέσα από τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις, την ατυχία και την αγάπη, την αιώνια αγάπη και τη συγχώρεση, τη μοναξιά και την αγκαλιά.
Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα κάνοντας κλικ στην εικόνα πιο κάτω
συγγραφέας: Αθηνά Μαραβέγια | εκδόσεις: τοβιβλίο | είδος: συλλογή διηγημάτων | σελίδες: 120
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης | επιμέλεια εξωφύλλου: Κώστας Θερμογιάννης
ISBN: 978-618-81935-5-0









Οι όμορφες ιστορίες σας…! Κάποιες έχουνε ήδη περάσει από τα μάτια μου έχοντας γεμίσει την καρδιά με δυνατά συναισθήματα και κάποιες άλλες ….ανυπομονώ να τις διαβάσω!
Πολύ όμορφος και ο τίτλος και η φωτογραφία!
Καλοτάξιδο!
Μάχη μου, σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τόσο όμορφα λόγια σου!!!
Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις κι εσύ τις ομορφιές σου!!!
Αθηνά,
θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου
καλοτάξιδη η όμορφη συλλογή και καλό αέρα στα πανιά της!
Θερμά συγχαρητήρια στη σύνολη προσπάθεια!
Και εις άλλα με υγεία και καλή καρδιά!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και θα προσπαθήσω να τηρήσω την τελευταία προτροπή!!!!!!!!
Καλοτάξιδο να είναι Αθηνά μου!Καλοτάξιδη η ζεστή αγκαλιά σου!
Άννα μου, σ’ ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
Πανέμορφο το βιβλίο σας Αθηνά από τον τίτλο και το εξώφυλλο, μέχρι και τα σκόρπια του λόγια, τα απλωμένα στο παγκάκι. Που καταφέρατε να τα κάνετε μαζί με τους άξιους βοηθούς σας, υπέροχες ανθρώπινες ιστορίες. Και είμαι σίγουρη πως όχι μονό θα πλησιάσουν τις ψυχές μας, μα και θα τις αγγίξουν και θα τις ζεστάνουν. Καλοτάξιδο!!!
Ευχαριστώ πολύ, Σοφία για τις ευχές και τα καλά σου λόγια!!!
Ειλικρινά σου λέω Αθηνά, πως δεν περίμενα ότι θα με χαροποιούσε τόσο πολύ η ενημέρωση για την άνθηση του νέου σου λουλουδιού εδώ. Κι αυτό για μένα είναι “οίνος που ευφραίνει την καρδίαν μου” σε ώρες δοκιμασίας. Στο δίδυμο των εξαίρετων φίλων μας Δήμο Χλωπτσιούδη και Κώστα Θερμογιάννη που συνέβαλε στο να “ακουστούν” τα “Λόγια στο παγκάκι” με το πανέμορφο εξώφυλλο που τα περιβάλλει, θέλω να στείλω τις ευχαριστίες μου για όσα κάνουν και τα συγχαρητήρια μου για την συνεργασία των τριών σας.
Με ευχές για όμορφες πτήσεις και αρμενίσματα σας αφήνω προσωρινά.
Ευχαριστώ για την χαρά που μου έδωσες Αθηνούλα με την ανάρτηση αυτή.
Εγώ σ’ ευχαριστώ, Άκη μου, γλυκέ μου φίλε!
Σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ. Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σ’ ευχαριστώ που χάρη και σε σένα γνώρισα αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους.
Κράτα γερά, καλέ μου κι εμείς εδώ είμαστε, όσο μπορούμε, τουλάχιστον και όσο μας επιτρέπεται!!!
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Εύχομαι τα λόγια στο παγκάκι, να γίνουν λόγια και εικόνες στις ψυχές μας. Μια γρήγορη ανάγνωση και συγκινήθηκα! Καλοτάξιδο εύχομαι!
Ευχαριστώ πολύ και το εύχομαι κι εγώ!!!