τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Kindness Revolution: The Art Edition

Kindness Revolution: The Art Edition

Kindness Revolution: The Art Edition

Μία μεγάλη γιορτή για τον εθελοντισμό και την τέχνη

Με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η ethelon διοργανώνει μία μεγάλη γιορτή, το Kindness Revolution: The Art Edition, με 12 παράλληλες εθελοντικές δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός,  που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Σκοπός μας είναι να φέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό κοινωνικό αντίκτυπο σε μία μέρα, υπό το πνεύμα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, με τη συμμετοχή Εθελοντών, Εταιριών και της Κοινωνίας των Πολιτών, διοργανώνοντας παράλληλες κοινωνικές δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Φετινή θεματική του “Kindness Revolution-The Art Edition” είναι η τέχνη και ο εθελοντισμός.

Μερικές από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι η απόδοση τραγουδιού στην νοηματική για να κάνουμε τα τραγούδια προσβάσιμα σε άτομα με προβλήματα ακοής, ανάπλαση χώρου στην δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΚΟ ARSIS, χορός για άτομα με ή χωρίς αναπηρία με την ομάδα “Kyma Project”, θεατρικό παιχνίδι σε γηροκομείο με την ομάδα ” ‘Άγγελοι της Χαράς”.

Ανακάλυψε την τέχνη του εθελοντισμού μαζί με την ethelon.

Το “Kindness Revolution-The Art Edition” θα πραγματοποιηθεί΄στις 5 Δεκεμβρίου 2018, στο The Cube Athens, Κλεισόβης 8, στα Εξάρχεια από τις 9 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος