Δέκα δημοφιλή άρθρα από το παρελθόν

Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net θα συμπληρώσει το 2020 εφτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο. Τα χρόνια αυτά έχουν δημοσιευτεί  χιλιάδες άρθρα στις σελίδες του, άρθρα τα οποία αν και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα δημοσίευσής τους, εξακολουθούν κι έχουν χιλιάδες προβολές στο διάβα του χρόνου. Σήμερα, τελευταία ημέρα του 2019, παρουσιάζουμε τα δέκα δημοφιλέστερα αυτών, με συνολικές εμφανίσεις που ξεπερνούν τις 50.000.

Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net θα συμπληρώσει το 2020 εφτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο. Τα χρόνια αυτά έχουν δημοσιευτεί  χιλιάδες άρθρα στις σελίδες του, άρθρα τα οποία αν και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα δημοσίευσής τους, εξακολουθούν κι έχουν χιλιάδες προβολές στο διάβα του χρόνου. Σήμερα, τελευταία ημέρα του 2019, παρουσιάζουμε τα δέκα δημοφιλέστερα αυτών που δημοσιεύτηκαν μέχρι και το έτος 2018 (αρθρογραφία & λογοτεχνικές συμμετοχές), με συνολικές εμφανίσεις μόνο τη χρονιά που πέρασε οι οποίες ξεπερνούν τις 50.000. Οι συνολικές τους εμφανίσεις στο σύνολο των ετών είναι πολλαπλάσιες…

Το γεγονός αυτό σημαίνει όχι μόνο πως ό,τι δημοσιεύεται δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου αλλά και ότι οι ωραίες σκέψεις αποτελούν πάντοτε αξίες διαχρονικές!

Η σειρά παρουσίασης είναι ανάλογη με τον αριθμό των επισκέψεων με φθίνουσα σειρά.

Δεν συμπεριλαμβάνονται άρθρα βιβλιοπαρουσιάσεων, επικαιρότητας, εκπαιδευτικά, δωροθεσιών, εκδόσεων ηλεκτρονικών βιβλίων, καλλιτεχνικών ημερολογίων, λογοτεχνικών διαγωνισμών, πολιτισμού, συνεντεύξεων, σχολικών βοηθημάτων κλπ.

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου